Sidebar

Stimați colegi și prieteni!

Agenția de turism „Aerotour Moldova” are onoarea de a deveni un partener de încredere în lucrul și odihna Dumneavoastră. Suntem siguri, cu noi vă veți simți comod și sigur, deoarece noi ne asumăm responsabilitatea de ce confortul Dvs. atât în timpul călătoriei cât și în pe durata sejurului Dvs!

Noi suntem lideri pe piața agențiilor de turism din Moldova, având experiența de a oferi servicii de turism din 28 septembrie 1998, ceea ce a dus la dezvoltarea, îmbunătățirea serviciilor prestate de noi la cel mai înalt nivel.

Din anul 2000 „Aerotour Moldova” este partener de încredere IATA.

Din 2001 – membru BSP România.

Din 2002 – membru ANAT Moldova.

Agenția de turism „Aerotour Moldova” vă ofera următoarele servicii:

– Vânzarea biletelor avia

Vă oferim bilete avia către toate direcțiile lumii, prin intermediul tehnologiilor avansate si sistemelor globale în rezervări precum: “Amadeus”, „Gabriel”, „Sirena-2000”, ceea ce vă oferă posibilitatea de a alege cea mai avantajoasă ofertă.

-Organizarea calătoriilor la expoziții internaționale.

Participarea la expoziții internaționale vă oferă posibilitatea de a crea relații, parteneriate de business.

-Organizarea tururilor individuale și în grup.

„Aerotour Moldova” fiind o agenție de turism de tip full-service iși asumă responsabilitatea de a vă crea tururi personalizate pentru toate gusturile.

-Tururi în Moldova

Un accent deosebit în oferirea serviciilor de turism îl acordăm turismului intern. Călătorind prin Moldova puteți petrece un week-end în liniște totală la sat, să vizitați mănăstirile cu o istorie de sute de ani, să participați la degustări de vinuri în beciurile vinăriilor cu nume mondial asa ca Cricova, Mileștii Mici, Purcari, la fel puteți face parte la organizarea anuală a festivalului “Ziua Vinului”.

Abordarea individuală și prietenească, ne-a ajutat să fim parteneri fideli clienților noștri ce ține de organizarea vacanței.

Echipa “Aerotour Moldova” muțumește clienților noștri și apreciază încrederea pe care o au în noi.

Cu Respect,

Director “Aerotour Moldova” SRL

Tamara Uscova